Terug

Wat is Refurbished?

Op deze pagina leggen wij je graag uit wat Refurbished is en welke condities wij hanteren:

Wat is Refurbished?

Refurbished is eigenlijk een duur woord voor tweedehands. Onze producten zijn bijv. iPhones, iPads, laptops etc. die uit het bedrijfsleven komen of mensen bij ons hebben ingeruild. Aan ons is het de taak om deze producten tot een perfecte conditie weer 'op te knappen'. Dit gebeurd door onze specialisten. Onze specialisten maken gebruik van originele onderdelen, vakkundige tools en uiteraard hun gezonde verstand.

Welke condities biedt Onlinerefurbishedkopen.nl?

Bij ons assortiment hebben wij 4 keuzes:

- Goed, zichtbaar gebruikt

- Zeer goed, licht gebruikt

- Als nieuw, zelden gebruikt

- Nieuw

Goed

Het apparaat bevindt zich in gebruikte staat. Bij deze conditie kan het zijn dat er lichte deuken en krassen te vinden zijn. Op het scherm is als deze aan is geen schade te zien. Verder werkt de telefoon 100% en is deze technisch gecontroleerd door een van onze specialisten.

Zeer goed

Het apparaat bevindt zich in gebruikte staat. Bij deze conditie is er bijna geen schade te constateren. Het kan zijn dat op de behuizing kleine krasjes te zien. Het apparaat betreft geen vervelende deuken of scheuren. Het scherm is krasvrij. Verder werkt de telefoon 100% en is deze technisch gecontroleerd door een van onze specialisten.

Als nieuw

Het apparaat bevindt zich in gebruikte staat. Vaak zijn deze apparaten haast niet gebruikt of direct geretourneerd en niet meer als nieuw te verkopen. Het apparaat oogt nieuw. Geen krassen, deuken of beschadigingen. Alles werkt 100% naar behoren wat technisch is getest door een van onze specialisten. Het enige verschil is eigenlijk de doos!

 

Meer informatie! Via onze Live Chat of Klantenservice helpen wij u graag bij uw keuze of uw vragen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Onlinerefurbishedkopen.nl 5 / 5 - 1 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »